SULTAN ERBIL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultan Erbil. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 2:42 Altijd weer alles vers zoals we gewend zijn!!
13 mei 2024 om 20:57 Eten was er al binnen 20 minuten! Rijst met kip besteld en wat een smaak zit hier aan! Vriendelijke bezorger, snelle bezorging en gewoon goed kwaliteit eten.
13 mei 2024 om 20:50 Zoals altijd perfect! Heerlijk eten en snelle bezorging.
10 mei 2024 om 19:55 Het eten was er met een uur (het is vrijdag, dus prima). Was van prima kwaliteit en heerlijk! Enige minpuntje? Ik had baklava besteld en kreeg in plaats daarvan cheesecake.
28 apr 2024 om 21:28 Ik wist niet zeker of er brood bij bepaalde gerechten zat.. dat er bij vermelden is misschien wel slim. Ik had 2 broodjes willen hebben en kreeg uiteindelijk dus 6 broden. Verder super goede kwaliteit! Bedankt was erg lekker.
28 apr 2024 om 19:43 eten was heerlijk maar voor een persoon veel te veel
27 apr 2024 om 8:53 Prima en lekker
11 apr 2024 om 19:20 Eten was echt te weinig voor de prijs en het was heel erg pittigbwat niet stond vermeld. Jammer
7 apr 2024 om 21:45 We zouden de bestelling krijgen 30 a 55 minuten na plaatsen bestelling. Vervolgens was die tijd verstreken en moesten we nog eens 40 minuten wachten. Blikje cola vergeten en nog steeds niet bezorgd. Eten is top, maar dit kan echt niet. Jammer
27 feb 2024 om 14:47 Altijd lekker die gegrilde vis genieten! friet mocht wel iets harder gebakken voor de rest echt goed!!!
18 feb 2024 om 23:34 Het was netjes bezorgd. Eten was warm. Ravioli met ricotta en spinazie met pittige tomatensaus. Was lekker en al denta.
14 feb 2024 om 20:03 Het eten was warm, maar de shoarma was beetje overcooked, proefde alsof het al even had gelegen of te lang opgewarmt was..beetje droog....de patat waa karig...lagen eennapar stukjes bovenop....verder was de hoeveelheid shoarma goed...