SULTAN ERBIL

SULTAN ERBIL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultan Erbil. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 21:01 Zeer slecht!!!
13 mei 2022 om 21:11 Het was ff wachten maar dan had je ook echt heerlijk eten. Zeer vriendelijke bezorger. En heel correcte eigenaar aan de telefoon.
7 apr 2022 om 20:20 Super lekker eten, wel jammer dat de bakjes niet goed ingepakt waren en er wat gelekt was, waardoor alles onder de saus/vet zat
17 mrt 2022 om 22:51 Food was delicious,i recomand the dorade fish and the cheesecake yummy
6 mrt 2022 om 8:49 Wat lekker. Wat lekker weer....
3 mrt 2022 om 19:21 Goed eten , lekker warm bezorgd
28 feb 2022 om 21:33 Eten kwam te laat en was niet meer echt warm. Jammer maar lamsvlees dat afgekoeld is wordt gouw taai evenals het brood.
24 feb 2022 om 19:34 Dit restaurant Erbil is werkelijk een Top restaurant met Top gerechten voor een redelijke prijs. De bezorging is vriendelijk. Ik mis alleen nog gegrildeGROTE vleesspiezen met paprika aan een spies. Het is steeds wortels en broccoli. Dat is jammer....
16 feb 2022 om 19:32 Het was niet te eten vooral de patat was helemaal nat We missen de oude eigenaar
15 feb 2022 om 4:01 Lekker eten was de eerst keer voor ons wij gaan vaker bestellen
13 feb 2022 om 23:47 Eten was verkeerd afgeleverd… netjes opgelost zelfs nog gratis bijgerechten en drinken gekregen! Top service
12 feb 2022 om 22:00 Koteletten waren super mals de bovenste 2 waren perfect maar de jus was super zout daardoor de groente en de onderste koteletten ook helaas.. als dat verbetert zou kunnen worden bestel ik sws weer maar zo zou je wat aan je nieren krijgen vanwege t zout