SULTAN ERBIL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultan Erbil. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:35 Zeer schone restaurant met leuke Oosterse decor. Aardige medewerkers die verschillende talen spreken. Korte wachttijd op eten. Het eten is zeer heerlijk 10/10. Het restaurant heeft een parkeerplaats. Dit restaurant is zeker een aanrader!!!!
17 jan 2023 om 0:06 De beste Restaurant Lekker eten Snel bezorgen Aardig mensen
13 jan 2023 om 20:29 Heerlijke eten en snel bezorgd ! Zeker een aanrader
11 jan 2023 om 20:35 Het vlees was erg lekker, maar de patatjes vonden we erg slap. Alles was netjes verpakt en kwam goed warm aan. De bezorger was vriendelijk
8 jan 2023 om 22:32 Het eten duurde erg lang tot het kwam, veel langer dan aangegeven. Wel boden ze excuus aan en kregen we gratis drankjes. Uiteindelijk vonden we het eten niet erg bijzonder en de porties waren vrij klein en koud.
9 dec 2022 om 20:13 Spareribs besteld, lekker zoals altijd
27 nov 2022 om 18:58 Wij kregen een mailtje met een mededeling van minimale bezorgtijd 35 min, wij hebben 90 minuten op het eten moeten wachten en kregen verbrande tomaten en uien. Dit was onze eerste keer dat wij bij sultan hebben besteld maar tevens de laatste keer.
13 nov 2022 om 19:44 We hadden een hele grote bestelling Van 150 euro. Spaghetti was ok. Patatjes allemaal slap, niet te eten! De schotels waren de tomaten aan 1 kant zwart aangebrand. De mezzes en saus waren vergeten te bezorgen, moesten we bellen en op wachten.
13 nov 2022 om 19:01 Zoals gewoonlijk weer top! Smaakt altijd heerlijk, lekker warm en word altijd snel bezorgd. Vriendelijke bezorgers. Het eten is zeker de moeite waard
9 nov 2022 om 21:16 Eerste keer hier besteld! Echt heel weg lekker, dus zal hier zeker nog wel eens bestellen.
4 nov 2022 om 23:12 Wederom erg lekker gegeten. Lekkerste kebab en gegrilde groente van Twente.
31 okt 2022 om 12:06 Onwijs lekker gegeten. Lekkerste kebab van Almelo. Ga hier zeer zeker vaker bestellen. Dikke aanrader!!